Epoxygulv er en god løsning og investering for industrien

​Er du på udkig efter et vedligeholdelsesfrit og modstandsdygtigt gulv til virksomheden? Så er et epoxygulv med stor sandsynlighed den rette løsning for dig. Lige her hos Guldbergs Gulv- og Malerservice ApS har vi brede kompetencer inden for gulvbelægning, og derfor kan vi tilbyde mange forskellige løsninger. Vi servicerer primært kunder fra Herning, Vejle, Horsens og omegn.

Der er mange gode grunde til at vælge et epoxygulv i industrien. Det forsegler eksempelvis betonunderlag og gør gulvet lettere at renholde. Her er der mulighed for at give gulvet en farve, som gør rummet mere lyst og imødekommende. Disse belægninger udføres oftest som skridsikre, så faldulykker kan undgås.

Hertil kommer muligheden for at lægge et epoxygulv, som har egenskaberne til at kunne modstå kraftige belastninger i form af eksempelvis daglig produktion, flytning af tungt materiale og truckkørsel.

Hvad koster epoxygulv?

Den nøjagtige pris på en epoxy gulvmaling afhænger af, hvor mange m2 der er tale om. Derudover kommer prisen an på, hvilken type af epoxy der er tale om. Du kan eksempelvis vælge vandig epoxy, som er et billigt alternativ inden for denne gulvtype. Derudover kan du også vælge at designe dit eget gulv af epoxy, som eksempelvis er populært at anvende i butikker og udstillingsrum.

Uanset hvilken løsning du vælger, så kan du være sikker på, at vi finder en så billig pris som muligt til dig. Vi hjælper dig desuden gerne med at finde lige netop den løsning, som passer bedst muligt til dine behov og ønsker.

Kontakt os, og modtag et godt tilbud

Kunne du tænke dig at modtage flere informationer, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så kontakt os gerne med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon: 22 22 37 08 eller på mail: jgm@maler-gulvservice.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

​Har du brug for 

hjælp til dit gulv eller malerprojekt?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Beskriv dine ønsker og idéer til din opgave, således vi er i stand til at hjælpe dig på bedste vis.

Hvad skal du have lavet?
Vælg opgavetype her: *

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi har mange års erfaring og tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde både inde og ude.
​Vi arbejder med sans for detaljerne og sørger for et omhyggeligt arbejde fra den første planlægning til den afsluttende rengøring.

Kontakt os i dag, og få et tilbud.

Kontakt os​

​​Spurvevej 5, 6920 Videbæk

Få rutevejledning

☎ ​22 22 37 08

jgm@maler-gulvservice.dk

linked-inFølg mig på LinkedIn - klik her

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt