Gulvbelægning til erhverv tilbydes af professionelt firma​

Skal der lægges nyt gulv i virksomheden? Så er Guldbergs Gulv- og Malerservice ApS en oplagt samarbejdspartner at trække på. Vi har mange års erfaring indenfor diverse former for gulvbelægning til erhverv, og derfor kan vi løse enhver opgave. Vores kunder kommer primært fra Herning, Vejle, Horsens og Aarhus, men vi servicerer også gladeligt kunder udenfor disse områder.

Der findes mange forskellige typer af gulvbelægninger på markedet, som alle har hver sine specifikationer, fordele og ulemper.

Hvis du ønsker et gulv med en lav kvadratmeterpris, så er epoxy f.eks. et oplagt valg. Epoxy er derudover et meget modstandsdygtigt og anvendeligt materiale, da det kan lægges henover både beton, træ og andre materialer. Polyurethan minder meget om epoxy, men er mere fleksibelt, og derfor vælger mange denne overflade for at få et mere komfortabelt gulv.

Vores gulveksperter står altid klar til at fortælle dig meget mere om de forskellige gulvtyper, så du kan finde ud af, hvad der passer bedst til virksomhedens behov. Du bør med andre ord aldrig tøve med at kontakte os for professionel rådgivning.

Vi har brede kompetencer indenfor gulvbelægning

Grundet vores mangeårige erfaring indenfor gulvbelægning er vi i stand til at varetage enhver opgave. Uanset hvad dine behov er, og om der er tale om en større eller mindre opgave, så kan vi være behjælpelige. 

Vi kan f.eks. tilbyde:​

  • Epoxy
  • ​Stengulve
  • ​Flydemørtel​

Derudover tilbyder vi designgulve i diverse materialer, så du kan få en gulvbelægning, som imødekommer alle dine ønsker og drømme. Ved hjælp af forskellige udlægningsmetoder og farvevalg giver disse belægninger utallige muligheder for variation i farveudtryk og stil. Uanset om du kunne tænke dig et bemærkelsesværdigt gulv i en spraglet farve eller et gulv i en mere afdæmpet nuance, så er det muligt hos os.

Du kan med andre ord få et ganske unikt gulv med de særlige designgulve, som vi tilbyder. Vi har altid en masse god inspiration at dele ud af, så du kan finde ud af, hvad du bedst kan lide.

Få professionel vejledning til din nye gulvbelægning

Vi er eksperter indenfor gulvbelægning og kan derfor hjælpe dig med at finde den bedst mulige løsning, som matcher lige nøjagtigt dine ønsker og behov. Hvad enten gulvet skal være meget modstandsdygtigt overfor store maskiner eller være med til at skabe rammerne for en indbydende reception, så har vi en gulvtype, som lever op til dine krav.

Vi går meget op i at give alle vores kunder en god kundeservice, hvilket vi bl.a. sikrer ved at sætte kundens individuelle behov i centrum for vores arbejde. Derudover sørger vi altid for at have en god og tæt dialog med hver enkelt kunde, hvor vi sætter god tid af til at forventningsafstemme og finde den bedst mulige løsning.

Uanset om du er helt sikker på, hvilken gulvbelægning du ønsker dig, eller om du mangler professionel sparring til at beslutte dig, så står vi klar med en hjælpende hånd. Vores personale er altid imødekommende, smilende og klar til at hjælpe enhver kunde godt i mål med den pågældende opgave.

Vi giver dig attraktive priser på din nye gulvbelægning

Når du samarbejder med Guldbergs Gulv- og Malerservice, er du garanteret konkurrencedygtige priser. Dette gælder, uanset hvilken opgave vi skal løse for dig, og uanset hvad dine individuelle ønsker er. Vi ønsker altid at give vores kunder mest muligt for pengene, og derfor sørger vi altid for at give hver enkelt kunde en så billig pris som muligt - uanset opgaven.

Udover attraktive priser på din nye gulvbelægning sikrer vi dig veludførte og holdbare resultater, som lever op til alle dine ønsker bedst muligt. Vi har sans for detaljen og går aldrig på kompromis med den kvalitet, som vi leverer.

Derudover har vi et stort ønske om altid at være en pålidelig samarbejdspartner, hvorfor vi altid overholder alle vores aftaler. Det betyder med andre ord, at vi leverer til tiden og tilpasser os dit budget.

Vi har arbejdet med gulvbelægning i mange år og er veluddannede på området, og derfor kan du være helt tryg ved at lade os være din kommende samarbejdspartner. Vi vil glæde os til at realisere lige netop dine drømme og behov efter bedste evne, så du ender med et resultat, som du kan få glæde af i mange år i fremtiden.

Kontakt os og hør om dine muligheder

Uanset om du er på udkig efter en flydende gulvbelægning, stengulv eller noget helt tredje, så kan vi hjælpe dig med at komme i mål med dine ønsker. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om, hvad dine muligheder på området er. Hos os er du garanteret holdbare løsninger til en så billig pris som muligt hver eneste gang.

Hvis du mangler inspiration eller vejledning i valget af dit nye gulv, så kan du også altid få det her hos os. Vi vil altid gerne være din professionelle sparringspartner, uanset hvor langt du er i beslutningsprocessen, og derfor bør du aldrig holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

Vi kan kontaktes på telefon 22 22 37 08 eller på e-mail jgm@maler-gulvservice.dk. Du er også meget velkommen til at bruge vores kontaktformular her på siden, så vender vi straks tilbage med flere oplysninger.

Vi glæder os til at høre fra dig.​

​Har du brug for 

hjælp til dit gulv eller malerprojekt?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Beskriv dine ønsker og idéer til din opgave, således vi er i stand til at hjælpe dig på bedste vis.

Hvad skal du have lavet?
Vælg opgavetype her: *

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi har mange års erfaring og tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde både inde og ude.
​Vi arbejder med sans for detaljerne og sørger for et omhyggeligt arbejde fra den første planlægning til den afsluttende rengøring.

Kontakt os i dag, og få et tilbud.

Kontakt os​

​​Spurvevej 5, 6920 Videbæk

Få rutevejledning

☎ ​22 22 37 08

jgm@maler-gulvservice.dk

linked-inFølg mig på LinkedIn - klik her

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt