​Microcement gulv giver et moderne og råt udtryk

Er du på udkig efter en gulvtype, som kombinerer et moderne og råt udtryk? Så er microcement gulv løsningen til dig. Lige her hos Guldbergs Gulv- og Malerservice ApS kan vi løse enhver opgave, som indebærer microcement. Vi står primært til rådighed i områderne omkring Herning, Vejle og Horsens, men hjælper naturligvis også gerne med gulvbelægning hos kunder uden for disse områder.

Microcement gulv er et oplagt materiale at anvende, hvis der ønskes et moderne og råt udtryk. Hvis du er til betonlignende overflader, er dette med andre ord løsningen til dig. Vi kan levere belægningen med enten en mat eller blank overflade, afhængig af lige netop dine ønsker.

Hvad koster microcement gulv?

Den nøjagtige pris på microcement gulv afhænger af forskellige ting. Det kommer blandt andet an på, hvor mange m2 der skal lægges på samt opgavens samlede omfang. Du har desuden mulighed for at vælge materialet i forskellige farver, så du kan opnå det ønskede udtryk og design.

Uanset hvilken løsning du vælger, så kan vi garantere fornuftige priser. Derudover er du sikret holdbare løsninger, som du kan få glæde af i mange år, når du vælger os som din kommende samarbejdspartner. Vi leverer naturligvis til den aftalte tid, og derfor er vi et trygt og oplagt valg.

Kontakt os for at høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvad microcement er for et materiale, og hvordan det kan anvendes hos dig, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon: 22 22 37 08 eller sende en mail til: jgm@maler-gulvservice.dk, så hører du fra os hurtigst muligt. 

​Har du brug for 

hjælp til dit gulv eller malerprojekt?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Beskriv dine ønsker og idéer til din opgave, således vi er i stand til at hjælpe dig på bedste vis.

Hvad skal du have lavet?
Vælg opgavetype her: *

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi har mange års erfaring og tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde både inde og ude.
​Vi arbejder med sans for detaljerne og sørger for et omhyggeligt arbejde fra den første planlægning til den afsluttende rengøring.

Kontakt os i dag, og få et tilbud.

Kontakt os​

​​Spurvevej 5, 6920 Videbæk

Få rutevejledning

☎ ​22 22 37 08

jgm@maler-gulvservice.dk

linked-inFølg mig på LinkedIn - klik her

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt