​Polyurethan gulv tilbyder vi professionel lægning af

Leder du efter en kompetent samarbejdspartner, som kan tilbyde lægning af polyurethan gulv hos dig? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Guldbergs Gulv- og Malerservice ApS har vi nemlig mange års erfaring på området, og vi står altid klar til at hjælpe dig. Vi dækker kunder fra Herning, Vejle, Horsens og omegn.

Hvis du ønsker et flot og fleksibelt gulv med en lang holdbarhed, så er et polyurethan gulv det oplagte valg for dig. Dette gulv er nemlig særligt populært for disse egenskaber, samt dets modstandsdygtighed over for varme. Desuden er gulvet meget rengøringsvenligt.

Få et polyurethan gulv som imødekommer dine behov

Vi står klar til at hjælpe dig med at lægge lige nøjagtig den form for gulvbelægning, som du har brug for. Vi kan eksempelvis tilbyde et designgulv af polyurethan, som giver dig mulighed for at skabe dit helt eget gulv. Denne gulvtype kommer nemlig i mange forskellige farver, og derfor er den særligt populær at anvende i butikker og udstillingsrum.

Vi hjælper dig gerne med at finde lige nøjagtigt den løsning, som egner sig bedst muligt til dit erhverv. Hos os kan du forvente holdbare løsninger af høj kvalitet til aftalt tid. Vores priser holdes desuden på et fornuftigt niveau.

Kontakt os for flere oplysninger

Har du brug for flere oplysninger om polyurethan gulv, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi står klar med professionel hjælp, lige der hvor behovet er.

Kontakt os på telefon: 22 22 37 08 eller på mail: jgm@maler-gulvservice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​Har du brug for 

hjælp til dit gulv eller malerprojekt?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Beskriv dine ønsker og idéer til din opgave, således vi er i stand til at hjælpe dig på bedste vis.

Hvad skal du have lavet?
Vælg opgavetype her: *

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi har mange års erfaring og tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde både inde og ude.
​Vi arbejder med sans for detaljerne og sørger for et omhyggeligt arbejde fra den første planlægning til den afsluttende rengøring.

Kontakt os i dag, og få et tilbud.

Kontakt os​

​​Spurvevej 5, 6920 Videbæk

Få rutevejledning

☎ ​22 22 37 08

jgm@maler-gulvservice.dk

linked-inFølg mig på LinkedIn - klik her

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt